Waarom dit platform?

Gefeliciteerd! Je hebt ons gevonden. Je bent een paar stappen verwijderd van het worden van een echte vruchtenplukker. Je zult misschien denken; wil ik wel een vruchtenplukker zijn?

Wij van Univé Rivierenland zijn ervan overtuigd dat dat iedereen een vruchtenplukker wil zijn, maar we leggen je natuurlijk graag uit wat de voordelen zijn voor jou als vruchtenplukker, zodat je zelf kunt beslissen.

Vruchtenplukken.nl is een initiatief van Univé Rivierenland en is opgezet om leden van Univé en niet-leden van Univé (ja echt waar) te voorzien van verschillende leuke gratis items, aantrekkelijke kortingen en andere mooie aanbiedingen. Het hogere doel is dus om mensen te helpen om prettig te wonen, zich fit te voelen, zich blij te reizen, lekker te leven en samen uit te gaan, kortom om mensen te helpen om een leven te leiden dat zij graag willen. De mensen die gebruik maken van deze vruchten op vruchtenplukken.nl noemen wij vruchtenplukkers.

Deelname aan Vruchtenplukken.nl is geheel gratis, voor iedereen. Ben je al lid van Univé? Dan zijn er voor jou extra acties en aanbiedingen te vinden. Kijk op www.unive.nl voor meer informatie.

We hopen dat onze uitleg een beetje duidelijk was, maar als je vragen hebt, laat het ons dan weten!

 

Groetjes Team Vruchtenplukken.nl