In het zonnetje: onze winnaars!

16-09-2016

De zomer is bijna op zijn eind (nog niet helemaal, maar wel bijna...) en wat hebben we deze periode weer veel mensen blij kunnen maken met toffe prijzen. Iedereen super bedankt voor het plukken van alle vruchten! Natuurlijk zijn wij continu bezig met het zoeken van nieuwe, toffe partners voor Vruchtenplukken.nl, zodat jij altijd de leukste deals kunt plukken. 

Favoriet no. 1 = de Univé strandbal

Teveel namen om hier op te noemen, want jullie plukten massaal de Univé strandbal. In totaal hebben we 500 strandballen per post verstuurd, inclusief handgeschreven kaartjes ;-) 

Het boek Litmanen10 van Voetbal International

Eigenlijk heb je alleen in de vakantie tijd voor een goed boek. En natuurlijk wil je dan het nieuwste boek van voormalig topvoetballer Jari Litmanen lezen. Wij maakten de volgende Vruchtenplukkers blij met het boek Litmanen10: 

Dirna - Berry & Wilma - Jan - Mirthe - C. v/d Bedem  

Pokémon en Disney's Frozen rugtas 

De scholen zijn weer begonnen! Dat betekent natuurlijk ook dat je wel weer hip naar school wilt en speciaal daarom maakten wij twee Vruchtenplukkers blij met een toffe rugzak van Pokémon en Disney's Frozen. 

Marion -  P. Vlug 

Het Dolfje Weerwolfje Vakantiedoeboek 

Speciaal voor kleine Vruchtenplukkers stond de kidspagina geheel in het teken van het vakantiedoeboek van Dolfje Weerwolfje. Gewonnen door:

M. van Putten - B. de Wit - Melanie - Cocky 

En tot slot... de gave Ibiza hangstoel van Trendhopper Sliedrecht

Misschien heb je het filmpje al voorbij zien komen op onze Facebookpagina, maar de Ibiza hangstoel werd in augustus uitgereikt door Jolanda van Trendhopper Sliedrecht aan de winnares Patricia. 

Wil jij ook weleens een keer iets tofs winnen? Of misschien juist iets kopen met een aantrekkelijke korting? Blijf dan Vruchtenplukken.nl in de gaten houden, want we updaten het platform regelmatig met nieuwe deals!