Zon, dans, muziek, passie & plezier!

12-09-2016

Wow, wij zijn nog steeds een beetje aan het bijkomen van een fantastisch, zonnig weekend op Appelpop! Samen met de jongens van BreakSquad hebben we een supertof weekend beleefd. Zij verzorgden zowel op de vrijdag als de zaterdag meerdere toffe shows op het festivalterrein. Benieuwd hoe zij dit hebben ervaren? We geven het woord aan BreakSquad: 

"Wat een te gekke tijd hebben we gehad de afgelopen dagen! Afgelopen vrijdag startten we 's avonds met twee shows op Appelpop! Samen met DJ Marco Kaas op het Party Crashers podium. Na onze optredens was het tijd om lekker te chillen en te genieten van het festival! 

Zaterdagmorgen vertrok Jeroen (oprichter stichting BreakSquad) thuis om de hele tweede generatie op te pikken voor een aantal showcases in Dordrecht in winkelentrum 'De Bieshof!'. Eenmaal gesetteld kon Jeroen Dordrecht verlaten om de eerste generatie op te pikken voor een nieuwe ronde Appelpop! 

Beide BreakSquad generaties nailed it! Mensen waren dolenthousiast en genoten oprecht van onze optredens. Niet alleen ons publiek genoot... WE BREAKSQUAD LOVED IT!

Het was een dag vol passie, dans, muziek, sharing, zon en plezier! 

Superbedankt dat jullie er voor ons waren! En in het bijzonder dankjewel aan #UNIVE #Appelpop #DeBieshof #Spinkids".